Over Majolie

Al bijna 20 jaar verdiep ik mij in de vraag hoe mensen op een ontspannen en energieke manier in hun werk en in hun leven kunnen staan en bewegen.

Naast mijn jarenlange praktijkervaring heb ik mijn kennis en vaardigheden in de loop van de tijd continu uitgebreid met opleidingen en cursussen in het reguliere en aanvullende circuit. Ik heb veel geleerd over de verbinding tussen mentale, emotionele, fysieke, energetische en spirituele heelheid een gezondheid.

Ik weet hoe ingrijpend het kan zijn om met teveel stress en overbelasting om te moeten gaan. En ik zie iedere keer weer hoeveel innerlijke kracht er aanwezig is om beweging, groei en gezondheid te ontwikkelen. Het vrijmaken van deze kracht vormt de intrinsieke drijfveer van mijn werk.

Maak bij mij in Den Haag een afspraak
Heb je vragen? Wil je weten of ik je kan helpen? Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.